/Prijzen / UitproberenWat is het Sprekend Boek?

Zelfstandig prentenboeken lezen voor verstandelijk en motorisch gehandicapte kinderen. Met één knop slaat de bladzijde met illustratie, tekst en stem om. Het kind kan zelfstandig en zo vaak het wil het boek lezen.

Bibliotheek online?

Nu kan iedereen Sprekende Boeken lezen! Thuis en op school kan worden ingelogd. Er staan nu al meer dan 400 boekjes online en er zijn geen extra programma’s nodig voor het afspelen. Dit kan via elke internet-browser, ook op een tablet.

Ik ook?

Sprekende Boeken zijn speciaal ontwikkeld voor motorisch en verstandelijk gehandicapte kinderen. Er zijn verschillende niveaus en thema’s, passend bij ieders wensen en bij iedere éénknopsbediening.

Abonneren?

De kosten van het lezen (lenen) van een sprekend boek zijn voor particulieren € 50 per jaar. Instellingen betalen € 200 per jaar. Om een abonnement te nemen op de bibliotheek van het Sprekend Boek klik je op abonneren.
Wil je het Sprekend Boek cadeau geven? Dat kan! Ga naar 'Abonneren' of 'Beheer mijn gegevens', en kies de knop 'Geef een abonnement cadeau' rechtsboven.

Gratis proberen?

Probeer hieronder de drie gratis boekjes uit zonder in te loggen.
Het is ook mogelijk om een maand lang gratis het hele sprekend boek te proberen, zelfs is het mogelijk om tijdelijk een speciale schakelaar te lenen om uit te proberen. Zie hiervoor de info in onze nieuwsbrief van juli 2017

 

 • Plons Demo
  Plons Demo
  Auteur: Martin Waddell, Jill Barton
  Uitgever: Lemniscaat Sluiten Voeg toe aan mijn favorieten
 • Lotje is jarig demoboekje
  Lotje is jarig demoboekje
  Auteur: Lieve Baeten
  Uitgever: Clavis Sluiten Voeg toe aan mijn favorieten
 • Mijn eerste Van Dale voorbeeld
  Mijn eerste Van Dale voorbeeld
  Auteur: Liesbeth Schlichting, Betty Sluyzer, Marja Verburg
  Uitgever: Van Dale Sluiten Voeg toe aan mijn favorieten